Automation + DevOps Summit 2021

2020AutoSummitWebpage

New Dates and 100% Virtual

New Dates November, 15-17 2021

Due to Covid-19 and for the safety of our staff, volunteers, and participants we have made the decision to move to a 100% Virtual event.

The Automation + DevOps Summit 2021 will take place November 15-17, 2021 Online powered by Socio Events. Automation and DevOps experts from across the country will convene for three days of learning, sharing, and networking with other DevOps and Automation professionals.

The Automation Summit is the place to explore and further your knowledge of DevOps principles and practices in a cross-platform environment. Join us for a chance to make new connections, learn new techniques, and take back new ideas to your peers and colleagues. We’re looking for persons with Automation or DevOps expertise who want to share their ideas and expertise with the community. We’re planning to host at least 40 sessions on various content related to automation or DevOps concepts.

Covid Disclaimer: Please stay safe

Event schedule will be updated shortly as we re-confirm with our speakers

Tuesday, 11/2/2021

Room 1 Room 2 Room 3

8:00am

Room 1
8:00 AM — 60 min

Breakfast

9:00am

Room 1
9:00 AM — 15 min

Welcome message

9:15am

Room 1
9:15 AM — 45 min

Keynote

10:00am

Room 1
10:00 AM — 15 min

Break

10:15am

Room 1
10:15 AM — 30 min

General session (TBD)

10:45am

Room 1
10:45 AM — 30 min

Break / refreshments

11:15am

Room 3
11:15 AM — 45 min

Kubernetes on AWS: Zero to hero

12:00pm

Room 1
12:00 PM — 15 min

Break

12:15pm

12:30pm

Room 1
12:30 PM — 45 min

TBD

1:00pm

Room 1
1:00 PM — 60 min

Lunch

2:00pm

Room 2
2:00 PM — 45 min

CI/CD for legacy applications

2:45pm

Room 1
2:45 PM — 15 min

Break

3:00pm

3:45pm

Room 1
3:45 PM — 15 min

Break

4:00pm

Room 3
4:00 PM — 45 min

Git Good with Advanced Git

4:45pm

Room 1
4:45 PM — 45 min

Break

5:30pm

Room 1
5:30 PM — 75 min

Happy hour

Wednesday, 11/3/2021

Room 1 Room 2 Room 3

8:00am

Room 1
8:00 AM — 60 min

Breakfast

9:00am

9:45am

Room 1
9:45 AM — 15 min

Sponsors

10:00am

Room 2
10:00 AM — 45 min

TBD

10:45am

Room 1
10:45 AM — 30 min

Break / refreshments

11:15am

Room 3
11:15 AM — 45 min

Panel discussion

11:45am

Room 1
11:45 AM — 45 min

TBD

12:00pm

Room 1
12:00 PM — 15 min

Break

12:15pm

1:00pm

Room 1
1:00 PM — 60 min

Lunch

2:00pm

2:45pm

Room 1
2:45 PM — 15 min

Break

3:00pm

Room 1
3:00 PM — 45 min

TBD

3:45pm

Room 1
3:45 PM — 15 min

Break

4:00pm

Room 3
4:00 PM — 45 min

TBD

4:45pm

Room 1
4:45 PM — 45 min

Break

5:30pm

Room 1
5:30 PM — 75 min

Happy hour

Thursday, 11/4/2021

Room 1 Room 2 Room 3

8:00am

Room 1
8:00 AM — 60 min

Breakfast

9:00am

Room 1
9:00 AM — 45 min

Keynote

9:45am

Room 1
9:45 AM — 15 min

Break

10:00am

Room 1
10:00 AM — 45 min

TBD

Room 2
10:00 AM — 45 min

TBD

Room 3
10:00 AM — 45 min

TBD

10:45am

Room 1
10:45 AM — 30 min

Break / refreshments

11:15am

12:00pm

Room 1
12:00 PM — 15 min

Break

12:15pm

Room 2
12:15 PM — 45 min

TBD

Room 3
12:15 PM — 45 min

TBD

1:00pm

Room 1
1:00 PM — 60 min

Lunch

2:00pm

Room 1
2:00 PM — 45 min

Birds of a feather

Room 2
2:00 PM — 45 min

Birds of a feather

Room 3
2:00 PM — 45 min

Birds of a feather

2:45pm

Room 1
2:45 PM — 15 min

Break

3:00pm

Room 1
3:00 PM — 45 min

Birds of a feather

Room 2
3:00 PM — 45 min

Birds of a feather

Room 3
3:00 PM — 45 min

Birds of a feather

3:45pm

Room 1
3:45 PM — 15 min

Break

4:00pm

Room 1
4:00 PM — 45 min

Birds of a feather

Room 2
4:00 PM — 45 min

Birds of a feather

Room 3
4:00 PM — 45 min

Birds of a feather

4:45pm

Room 1
4:45 PM — 15 min

Closing remarks

Agenda Management powered by Sessionize.com icon-company icon-blog icon-linkedin icon-other icon-twitter
icon-company icon-blog icon-linkedin icon-other icon-twitter

Our Platinum Sponsor

System Fronier

System Frontier makes it easy to create interactive web tools based on PowerShell without giving end-users admin rights. A built-in REST API, RBAC security, audit logging, and dynamically generated GUIs let you focus on your code to make your team more efficient. Get started for free with the Community Edition or download the trial to check out the full feature set. Follow us on Twitter and LinkedIn to stay in touch.

Virtual Only Ticket
300
3 Day In Person
1450
Event Details